Rugvænget 12 | 2630 Taastrup
+45 3636 8000 
+45 3636 8009

Menu


I 2016 er A-vask blevet udnævnt af Børsen til Gazelle virksomhed for 4. gang. Antallet af kunder hos A-vask er stærkt stigende og vi er stolte af vores samarbejde med kommuner, hoteller og restauranter landet over. Nogle af vores største kunder er bl.a. Det danske forsvar, Dansk Retursystem, Assens kommune og Tandlægeskolen, Københavns Universitet.

Svanen hos A-vask

A-vask har siden 2010 været certificeret til det nordiske miljømærke Svanen.
Svanen er din garanti som kunde for, at A-vask serviceydelserne lever op til en række skrappe krav. Som en uafhængig tredjepart er det Miljømærkning Danmark, der kontrollerer, at A-vask lever op til kravene for miljømærkning.

Miljømærket sætter de skrappeste krav der, hvor det er vigtigst. Dette gælder bl.a. vores energiforbrug i produktionen og krav til brug af svanemærkede vaskemidler. Miljømærkerne sætter også klimakrav til indkøb af tøj og kørsel. 

Skrappe miljøkrav - Hensyn til sundhed - God kvalitet
Læs mere om Miljømærkning Danmark

Teknologisk Institut tjekker A-vask

A-vask har indgået en aftale med Teknologisk Institut om at de kvalitetsbedømmer om vi overholder de nationale infektionshygiejniske retningslinjer i forbindelse med håndtering af tekstiler. 

Tysk certificering af A-vask

Siden 2010 er A-vask blevet kvalitetscertificeret efter den internationalt eftertragtede og meget krævende tysk/europæiske RAL-GZ 992 standard. Det er det tyske firma Hohenstein, som står for denne certificering. Denne certificering dækker bredt omkring håndtering af tekstiler:.

A-vask er blevet certificeret inden for de 2 hovedområder, som firmaet beskæftiger sig med. Det er hotel- og restaurationslinned som duge, servietter, sengetøj, håndklæder og øvrige hotellinned – og det er alle former for tekstiler til køkken og beklædning til alle, som beskæftiger sig med fødevarefremstilling og servering. Et område, hvor især bakteriologisk kontrol af tekstilerne er meget vigtig.
Kravene i RAL-GZ 992 standarden gælder i hele verden og betyder bl.a., at kunder kan være sikre på, at vask og anden behandling af tekstiler/linned lever op til strenge krav om at skåne det enkelte stykke tekstil/linned mest mulig. Standarden stiller også krav til indretning af lokaler, produktionsprocesser og certificeringsprocessen som A-vask skulle imødekomme for at opnå disse hygiejnekrav, samt en lang række rutiner og processer i forbindelse med certificeringen.
Hohenstein er verdens førende institut for vaskeriteknik, Det er et uafhængigt institut, som udelukkende beskæftiger sig med vaskeriteknik og tekstilforskning på verdensplan, og som med uanmeldte inspektioner løbende kontrollerer, at krav og betingelser i certificeringen bliver overholdt.

Written by Admin on Wednesday August 3, 2016