Rugvænget 12 | 2630 Taastrup
+45 3636 8000 
+45 3636 8009

Menu

Hotel- og linnedservice

Hotellets kunder ønsker forkælelse, luksus og komfort. Når gæsten træder ind ad døren, forventes der naturligt nok en oplevelse og stemning, som er forskellig fra den hjemlige.

Det er de bløde faktorer der klart er i overtal, og det handler i høj grad om at opfylde kundens forventninger.
Vi ved, at et vigtigt virkemiddel i hotellets profilering, er hvordan sengene er opredt i værelser og suiter. Sengens udseende er så dominerende for oplevelsen af hele rummet, at et spændende og fleksibelt tekstilvalg kan gøre en stor forskel. Blot ved at justere tekstilvalg og opredning, kan der skabes en større oplevelse af liv, variation og friskhed.

Sengelinned


 
A-vask tilbyder derfor sengelinned i en luksussatin, som har en blød og lækker komfort. Det er et eksklusivt produkt, som både er et klassisk valg og passer godt i et moderne interiør. Gæsten oplever især en høj komfort, fordi den fine satin føles kølig mod huden.


Dyner og puderØnsker du lidt mere farve ind i rummene kan vi anbefale vores design Verdi, der med sine smalle 2-farvede striber på samme tid er klassisk, og skaber en harmonisk ensartet flade. En flot detalje der ses.

Dette nyskabende sengelinned giver et moderne look med mulighed for flere forskellige opredninger.


FrotteA-vask tilbyder også et udvidet frottéprogram, som har øget fokus på oplevelse og komfort. Vores frotté spænder fra det minimalistiske hvide til de livsglade farverige designs, der stadig bliver mere efterspurgte. Muligheden for at vælge forskellige farvesammensætninger betyder også, at du kan opfylde enkeltområders behov for egen identitet og profilering.


Written by Admin on Wednesday August 3, 2016

Permalink - Group: Meta group

« Beklædning - Restaurant »