Rugvænget 12 | 2630 Taastrup
+45 3636 8000 
+45 3636 8009

Menu

Måtteservice

 

Moderne virksomheder bruger megen tid og mange penge på at skabe et positivt image. Indgangsarealer udgør den ideelle mulighed for at forstærke dette billede og skabe det rigtige førstehåndsindtryk. A-vask måtter kan medvirke til dette, samtidig med at de yder en gulvbeskyttelse ved opsamling af, støv, snavs, og fugt.

NylonmåtterA-Vask leverer effektive og holdbare måtter, som passer ind i alle omgivelser. De er fremstillet af førsteklasses nylongarn, og kan fremstilles i et utal af farver, detaljerede designs og komplekse mønstre.

Størrelser: Findes i mange størrelser.


Micromix måtter

 

Micromix måtter har taget det bedste fra hhv. nylonmåtter og bomuldsmåtter. En micromix måtte samler væde som en bomuldsmåtte men tørrer væsentligt hurtigere. Den samler skidt 20% bedre end en nylonmåtte.  

Størrelser: Findes i mange størrelser.


BomuldsmåtterKombinationen af bomuld og mikrofibre giver en lang række fordele. Bomuldens velkendte absorberingsevne forbedres, mens mikrofibrene fastholder tørt snavs, hvilket tilsammen sikrer en uovertruffen gulvbeskyttelse. Farveægtheden er betydeligt forbedret, så måtten bibeholder sit udseende længere.

Størrelser: Findes i mange størrelser.


LogomåtterMarkedet er vokset betragteligt inden for de sidste 10 år, da virksomhederne har fokus på ”branding”. A-vask tilbyder logo-måtter med et internationalt anerkendt farvesystem, som skaber tusindvis af farver, hvilket betyder, at man kan genskabe alle mulige detaljer.

Der er en tolerance på +/- 5 cm på logo- og designmåtter og de vil normalt krympe 1-2% efter de første par ganges vask. Minimumstørrelse på linier, mellemrum etc. er 1 cm.


GummimåtterSom har anti-bakterielle og stødabsorberende egenskaber. Gummiblandingen indeholder et anti-bakterielt tilsætningsstof, som hæmmer bakterievæksten. De er også aflastende og reducerer dermed træthed, når man står på måtten.

Kvalitet: 100% mitrilgummi

Størrelse: 84 x 136 cm


Written by Admin on Wednesday August 3, 2016

Permalink - Group: Meta group

« Restaurant - Senge og Frotte »