Rugvænget 12 | 2630 Taastrup
+45 3636 8000 
+45 3636 8009

Menu

Om A-vask

Firmaprofil

A-vask A/S blev etableret i 2005 af brødrene Bilal og Mohammed ­Warrad på Rugvænget 12 i Taastrup, hvor der er administration og produktion på mere end 4000 kvm. I 2015 opkøbte A-vask det tidligere Hannibal Sander vaskeri i Åbenrå. Stifterne havde forudgående 9 års erfaring fra tidligere ansættelser inden for branchen, før etableringen af A-vask A/S. Virksomheden servicerer hele landet. Kundekredsen rækker lige fra det lille pizzaria til store danske virksomheder.

Forretningsidé – vores kompetencer

Forretnings-ide_kompetencer
A-Vask A/S udlejer, vasker og leverer imageskabende tekstiler og totalløsninger inden for hygiejne til alle kunde­typer. Vi har i dag et fuldautomatiseret vaskeri integreret med den nyeste teknologi, dog kombineret med manuel kontrol, så vi sikrer den højeste kvalitet for den enkelte kundes produkter.


Kvalitets- og servicepolitik

Kvalitet-og-servicepolitik
Vi går ikke på kompromis med kvalitet. Derfor arbejder A-vask dagligt med kvalitetsforbedring af vores processer. Dette sker i samarbejde med vores leverandører, som tilsammen har mange års erfaringer inden for branchen. Det er de betydelige investeringer i nye og moderne produktionsmaskiner, der giver et højt tilfredshedsniveau blandt vores kunder.


Arbejds- og miljøpolitik

Tilfredse_medarbejdere
For A-vask er et godt arbejdsmiljø et af vore højeste prioriteter. Det skaber tilfredse medarbejdere, som i sidste ende skaber tilfredse kunder. Vi tilrettelægger arbejdet således, at der skabes et godt psykisk arbejdsmiljø, hvor den enkelte medarbejder trives og udvikles. Vi ansætter også ikke-etniske danskere, idet vi ønsker at være med til at få integreret medarbejdere som disse på det danske arbejdsmarkedet. Vi tror på, at vores arbejds- og miljøpolitik skaber loyale og pligtopfyldende medarbejdere, der forstår at leve op til de høje kvalitetskrav, som A-vask ønsker at levere til sine kunder.


Serviceløsninger

Serviceloesninger
A-vask tilbyder en lang række serviceløsninger, der tilgodeser den enkelte kundes behov. Gå på opdagelse i vores katalog/brochuremateriale, og kontakt os gerne for yderligere information og personlig rådgivning om de enkelte løsninger, som passer til din virksomhed.


Teknologi- og miljøpolitik

Teknologi_og_miljoe
Vi betragter ansvaret for miljøet som et vigtigt element i vores virksomhed, og som et væsentligt kvalitetselement i vores produkter og serviceydelser. Vi investerer løbende i en teknologi, som tilgodeser miljøkrav på et højt niveau.  Vi vasker tøj med et forbrug på helt ned til 2,5 l vand pr. kilo tøj, hvilket er meget lavt i forhold til andre i branchen i både ind- og udland.  


 

Miljøpolitik "Alt skal være rent"

Vand

A-vask_miljoepolitikA-vask har de seneste års tid investeret betydelige beløb i nye anlæg og maskiner til begrænsning af vandforbruget. Bl.a. har vi indkøbt et computerstyret vandrensningsanlæg fra ECOLAB, som er det førende firma i verden for vaskeriteknologi. Installationen af dette anlæg betyder at vi kan anvende det samme skyllevand flere gange. I 2008 fik A-vask i samarbejde med ECOLAB, installeret det første eksemplar af et avanceret vaskerør, som udnytter de seneste teknologiske muligheder. Det ekstremt lave vandforbrug helt ned til 2-4 liter pr. kg er et resultat heraf. Maskinen er desuden forsynet med sit eget verdens-patenterede system til lav-vandsforbrug.

Kemikalier

En del miljøpåvirkninger ligger i forbrug af kemikalier. A-vask har indgået et miljøpartnerskab med Christeyns, hvorfra vi anvender fuldautomatisk computerstyret doseringsanlæg, som styrer forbruget af kemikalier til alle vores vaskeprocesser. Dette betyder, at doseringen til den enkelte vask, altid er præcis i forhold til den type tekstiler der skal behandles- Der overdoseres derfor aldrig. Alle vores kemikalier er svanemærket og godkendt til industriel vaskeri.

Energi

Med fokus på energiforbrug og lavt Co2 udslip har ­A-vask siden sin start valgt at investere i energibesparende produktionsanlæg. Vi stopper heller ikke her. A-Vask fortsætter derfor med at forbedre sin indsats indenfor energi besparelser og miljø forbedringer. Vi optimerer på mængder og tider i vores produktion for hele tiden, at minimere vand- og energi forbrug

Arbejdsmiljø – en god arbejdsplads

Arbejdsmiljoe

Hos A-Vask skal der være plads til forskelligheder. Vi tror på at en multikulturel arbejdsplads kan være berigende og udvikler konstant på vores kommunikation for at imødekomme vores ansattes mange nationaliteter og kulturer.Vi retter vores fokus på:

 Vi vil i vores holdninger og processer opnå en adfærd, der er miljømæssig optimal under hensyntagen til virksomhedens eksistensgrundlag.

Written by Admin on Thursday August 4, 2016

Permalink - Group: The main group

« Services - Kontakt »