Rugvænget 12 | 2630 Taastrup
+45 3636 8000 
+45 3636 8009

Menu

Services

1 – Aftale

1-Aftale
Aftalen mellem kunden og A-Vask bygger på fælles tillid, med henblik på et langvarigt samarbejde med udgangspunkt i kundens behov. Kvalitet og service er blandt vores vigtigste prioriteringer.


2 – Afhentning

2-Afhentning
Efter aftale afhenter A-Vask tekstiler hvor kunden ønsker det. 


3 – Indsortering

3-Indsortering
Alle produkter hos A-Vask er ikke ens, derfor skal alt sorteres når det kommer fra kunden. Vores medarbejdere sørger for at alt snavset tøj sorteres efter indsorteringsanlægget’s forskellige kategorier.


4 – Vask

4-Vask
Produkterne er forskellige, hvad angår type og farve. De har derfor deres eget vaskeprogram, som sikrer at alle tekstiler bliver vasket hver gang med samme temperatur, tid og kemikalieforbrug. Dette sker via scanning af det enkelte tekstil for at sikre at vaskeprocessen er ens hver gang.


5 – Finish

5-Finish
Alle vores tekstiler bliver kontrolleret i finish afdelingen. Det betyder at alt tøj bliver scannet for pletter og huller, for at sikre kunden en høj kvalitet. Alle beklædningsdele bliver også kontrolleret af vores uddannede medarbejdere for at sikre en høj standard.


6 – Pakning

6-Pakning
Når produkterne igen skal leveres ud til kunden skal alt pakkes forsvarligt. Pakning af rene og nyvaskede produkter er ikke en nem opgave,derfor kontrollerer vort personale alle produkterne for fejl inden pakning og levering. Vi tilbyder pakning til hver enekelt medarbejder hos kunden eller til hver afdeling.


7 – Levering

7-Levering
Vi sikrer os at alle leverancer stemmer overens med det aftalte. Alle vores ruter er bygget op, så der er tid til at få en snak med chafføren. Det er med til at sikre den høje kvalitet. Vores mål er altid det samme – glade og tilfredse kunder.


 

Idag yder A-vask A/S en højkvalitets service til følgende brancher:

Written by Admin on Wednesday August 3, 2016

Permalink - Group: The main group

« Plejehjem - Om A-vask »